Testimoniale

“Internetul e plin de controverse legat de NLP, inclusiv wikipedia te baga in ceata. Experienta mea a fost una extrem de pozitiva si necontroversata. Sper ca esti bine si ca ajuti in continuare multi oameni, asa cum ai facut si cu mine dupa doar o sedinta. multumesc mult pt tot.” (R.D.)
~
“Coachingul individual m-a ajutat sa imi clarific ce este important pentru mine in situatia conflictuala in care eram.” (A.V.)
 ~
“Mi-ai arătat o alta perspectiva a lucrurilor. Am înțeles că noi suntem energie și ca universul răspunde gandurilor noastre. Am învățat ca nu este suficient sa spui ca iti dorești. Trebuie sa iei atitudine și sa fii perseverent. Am învățat sa am răbdare. Am învățat sa îmi ascult intuiția și sa zâmbesc mai mult.” (A.V.)
 ~
“Am avut o sesiune de coaching cu Maria in timpul careia m-am detasat de tot ce imi ocupa mintea, simtind ca ma pot conecta cu ea intr-un mod subtil insa mai mult de atat am regasit o stare de pace interioara care imi lipsea.” (A.G.)
~
“Pe intregul proces am simtit ca ma incurajeaza si ma sustine pt a-mi atinge obiectivul prin atentia la detalii, linistea pe care o transmite, zambetul senin si sensibilitatea ei.
A pastrat echilibrul intre stilul provocator si empatizare si a imbinat tehnicile de coaching cu cele de NLP, care m-au dus la constientizari profunde.
Toate acestea in ritmul meu, fara sa forteze, s-a intamplat in mod natural din partea ei.
Experienta cu Maria a fost minunata si ii sunt recunoscatoare pt ceea ce am devenit!” (A.S.)
 ~
workshopuri:
 ~
“Am ajuns la acest atelier din pura intimplare, nestiind ce sa fac duminica dupa amiaza în bucurești. A fost o mare bucurie, am descoperit ca emotiile negative de azi au radacini vechi si depinde de noi sa le transformam.
Experienta de coaching cu Maria mi-a relevat ca miracolul exista, si e în puterea noastră sa-l accesam.” (L.F.)
 ~
As recomanda oricui sa participe cel putin o data la un asemenea workshop si sa se surprinda singur, chiar si cea mai sceptica persoana. Personal ma ajutat mult sa transcriu gandurile mele in desen si pictura chiar daca nu stiam sa pictez…este o terapie foarte buna de autocontrol emotional prin exprimare libera nonverbala.” (S.F.)
 ~
“A fost o frumoasa experienta de flow si conectare cu propria voce si creativitate.” (E.N.)
 ~
“Vreau sa iti marturisesc ca am admirat creativitatea cu care ai combinat, in cadrul atelierelor , elemente de coaching, metode de relaxare si exprimarea prin desen a starilor emotionale si a intentiilor, uneori inconstiente, care ne influenteaza actiunile. Am participat la atelierele tale intr-un moment de framantari si schimbari din viata mea. Dupa ateliere m-am simtit intotdeauna foarte bine, usoara, linistita, fara ingrijorari si plina de energie pozitiva. Starea unui copil iubit care se simte in siguranta si priveste lumea cu incredere si curiozitate. Ma uit cu placere la mandalele pe care le-am creat pentru ca memoria afectiva sa ma transpuna in aceeasi stare. Cateodata reusesc:)” (A.V.)
 ~
“Prima mea experienta de a desena o mandala a fost facilitata de Maria, in cadrul unui atelier. M-am simtit bine si in siguranta in mediul creat de ea. M-a ajutat sa ma deschid fata de mine si sa imi explorez emotiile cu care ma confruntam in acea perioada a vietii mele. Din acest contact cu mine insami s-a nascut mandala, o parte din mine. Iti multumesc Maria pentru calatoria in care mi-ai fost alaturi. Esti un ghid si o prezenta deosebita.” (A.N.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>