Sesiuni Individuale

Sesiuni Individuale Bucuresti Maria ConstantinescuMindfulness Coaching

Meditaţie ghidată one-to-one pentru starea de mindfulness, de meditaţie chiar şi în timpul activităţilor şi coaching de suport pentru atingerea rezultatelor dorite.

Procesul de coaching pe care îl ofer se adresează oamenilor non-conformişti, interesaţi de spiritualitate, care se desprind de vechile obiceiuri, relaţii sau activităţi care simt că îi ţin pe loc şi care vor să îşi asculte chemarea interioară.

Obiective: independenţă financiară, emoţională, job din pasiune, pace interioară, fericire în relaţii, conectarea intuiţiei cu mintea logică.

Toate informaţiile discutate sunt confidenţiale.

Pentru a putea programa o sesiune, trimite un sms la numărul de telefon: 0762 713 534.

Frecvenţa recomandată este o dată la o săptămână / la două săptămâni.

Un pachet de 10 sesiuni este recomandat pentru rezultate mai profunde şi schimbări ce implică îndeplinirea anumitor acţiuni pe termen mediu / lung. După sesiunea iniţială vei primi detaliile legat de costul pachetului şi reducerea pe care o vei avea.

 

Programeaza o sesiune

 

Se poate întâmpla să experimentezi ceva despre care nu vrei să discuţi. În acest caz, îţi ofer terapia energetică Access Bars, în care stai întins/ă, şi prin atingere uşoară îţi activez anumite benzi energetice din zona capului. În timpul acesta undele cerebrale se încetinesc şi experimentezi o stare profundă de relaxare. Prin afirmaţii şi întrebări la care reflectezi în interior, primeşti conştientizări şi dai drumul credinţelor limitatoare.

bars  BARS