Despre Maria

mariacoachnlp

Eu sunt.

Sunt într-o continuă transformare. Explorez posibilităţile pe care le avem de a comunica, de a râde, de a ne bucura de viaţă.

Îmi place să dansez, să mă plimb în natură, să îmbrăţişez oameni şi copaci, şi să trăiesc cât de mult pot în acord cu inima mea, inima universului.
Într-o lume vie merită să ne trezim la viaţă!

În prezent urmez învățătura lui Mooji Baba prin prezență în grupul Mooji Sangha București, și propria inspirație, învațătură a inimii, a conexiunii cu celelalte ființe vii. OM. Namaste.

Certificate și alte experiențe:

Studii în sociologie (psihologie socială) la Universitatea Bucureşti.

Arte plastice, grafică şi pictură.

NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.

Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.

Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.

Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.

Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – 2015.

Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România.

Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.